Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή

Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή

Η εταιρεία μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αντικαταστήσουν παλιές ενεργοβόρες συσκευές οι οποίες δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη”, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες.

Η δράση στοχεύει στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και παράλληλα στη μείωση του ενεργειακού κόστους που επιβαρύνει τους χρήστες. Αναμένεται να μειωθεί σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της χώρας, καθώς η αντικατάσταση των παλιών συσκευών θα συμβάλλει στην μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίηση του προγράμματος, υποστηρίζοντάς σας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμβουλευτική υποστήριξη και βοήθεια στην διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα https://allazosyskevi.gov.gr/ ή να επισκεφτείτε το κατάστημά μας.

Share
GO TOP